Popis
- Rádi experimentujete v kuchyni?
- Máte spoustu receptů na jídla, ale omezený repertoár nápojů?
- Chcete se naučit využívat dary jarní přírody a užít si tuto voňavou sezónu?
- Hledáte cesty, jak dětem (i sobě) dopřát více živin a omezit bílý cukr a aditiva, které jsou tak časté v klasických nápojích?
- Chcete podpořit své zdraví a umět připravit lahodné nápoje, které osvěží?
- Láká vás svět fermentace (kvašení)?
Na online workshopu JARNÍ DIVOKÉ NÁPOJE vás moc ráda provedu světem nápojů i fermentace.
Divoké nápoje jsou nápoje z bylin a dalších darů přírody. Skvěle chutnají a zlepšují odolnost organismu.
Je zábavné je vyrábět. Naučím vás jak!
Naučíte se:
- připravit pestrou (nejen) jarní paletu nápojů pro chvíle všední i ty slavnostní
- využívat dary přírody ve své šťavnatosti a kráse
- kouzlit báječné kvašené limonády a 'bublinkády'
- vyčarovat jedinečná lehce alkoholická 'divoká piva'
- nové a netradiční způsoby využití jedlých rostlin a plodů
- LUXUSNÍ jahodové 'pivo'
- kopřivové 'pivo'
- kopřivové latté (bez kofeinu)
- skvělou limču z červené řepy (kterou opěvuju každý rok)
- lipový aperol
....a další báječné nápoje
Tvořit budeme z toho, co aktuálně roste a pučí - tedy z rostlin a plodů.
Bez lepku, bez bílého cukru, bez aditiv, laktózy i bez kofeinu. A také bez použití kombuchy a tibi.
Pro koho je workshop určený:
- pro všechny, co rádi zkouší nové a věci a nebojí se experimentovat
- pro ty, kteří chtějí zapojit bylinky do svého života
- pro vášnivé kuchtíky, kteří se chtějí posunout ve svém kulinářském umění
- pro ty, co si chtějí umět doma vyrobit lahodné a přírodní nápoje
- pro všechny, kteří se nespokojí s pitím levných přeslazených nápojů
- pro ty, kteří mají zájem žít více ve spojení s přírodou
Jak to bude probíhat:
- v uzavřené FB skupině
- strávíme spolu celý 1 týden + 3 dny podpory navíc (do 21.6.)
- vše potřebné vám sdělím formou textu, vlastních fotek a koláží i videem
- bude zde prostor na vaše zvídavé otázky
- přístupy zůstávají
Těšit se můžete na:
- základní postup výroby kvašených limonád i 'divokých piv'
- osvědčené návody a recepty na kvašené i nekvašené nápoje
- 5 bonusových receptů, které s tématem souvisí
- proniknete do tajů fermentace
- vymazlené PDF materiály, které dostanete po skončení workshopu
- mou podporu po celou dobu (10 dní)
- krásný čas strávený s podobně naladěnými lidmi
- slevu na podzimní kolo DIVOKÝCH NÁPOJŮ, kde najdete další jedinečné a nové postupy a recepty
Cena workshopu je: 1200 Kč/ 46 EUR