Popis
- Milujete jogurty a kefíry, ale ty běžné živočišné vám z nějakého důvodu nevyhovují?
- Máte intoleranci laktózy nebo kaseinu?
- Baví vás experimentovat v kuchyni a láká vás svět fermentace (kvašení)?
- Chcete umět lépe hospodařit a naučit se více využívat základní suroviny?
- Kupujete rostlinné jogurty, ale stále to není ono (více odpadu, leze to do peněz, menší výběr příchutí, ne vždy dobré složení)
Rostlinné jogurty se už dnes dají koupit na mnoha místech. Ne vždy je jejich složení ideální. A ty kvalitnější jsou sice výborné, jsou ale taky hned snězené, leze to občas do peněz nebo ne vždy k nim máme přístup.
A co kdybych vám řekla, že si rostlinné jogurty a kefíry můžete vyrobit doma!
Ze základních surovin - ořechů, semínek i obilovin (a luštěnin také).
A dokonce i BEZ KUPOVANÝCH PROBIOTIK (kapslí či prášku) i bez různých speciálních udělátek tipu jogurtovač.
Na míru svým chuťovým buňkám a v kombinacích, které jen tak v obchodě nekoupíte.
HRAVĚ A JEDNODUŠE!
V online workshopu ROSTLINNÉ JOGURTY A KEFÍRY vás celým procesem ráda provedu.
Naučíte se:
- vyrobit a udržovat vlastní domácí probiotika na výrobu rostlinných jogurtů i kefírů
- jak správně připravit suroviny, aby byly pro na tělo lépe stravitelné a využitelné (abychom z toho získali co nejvíce živin)
- využívat základní suroviny (obiloviny, ořechy a semínka) ve své kuchyni levně a chytře
- tvořit výborné rostlinné jogurty a kefíry, po kterých se budete zalizovat
- nové způsoby a nápady, jak je servírovat a používat v kuchyni
Tvořit budeme ze základní surovin (ořechů, semínek a obilovin), které dnes koupíte snad už v každém supermarketu.
Bez lepku, bez bílého cukru, aditiv i živočišných produktů (tedy i bez laktózy či kaseinu).