Nově je možnost platby kartou a okamžité platby bankovním převodem. Přijímáme také platby v EUR.

Rostlinné jogurty a kefíry - online workshop

 

Rostlinné jogurty a kefíry hravě a jednoduše!

Ze základních surovin.

Bez kupovaných probiotik i bez jogurtovače.

Online workshop pěkně z pohodlí domova a s mojí podporou.

Termín workshopu: 20.3.-26.3.2023 + 3 dny podpory navíc (do středy 29.3.)

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
29.3.2023
1 200 Kč
   
Značka My ❤︎ Greenovi
Webová stránka značky mygreenovi.cz
Kategorie Online kurzy
 
  • Milujete jogurty a kefíry, ale ty běžné živočišné vám z nějakého důvodu nevyhovují?
  • Máte intoleranci laktózy nebo kaseinu?
  • Baví vás experimentovat v kuchyni a láká vás svět fermentace (kvašení)?
  • Chcete umět lépe hospodařit a naučit se více využívat základní suroviny?
  • Kupujete rostlinné jogurty, ale stále to není ono (více odpadu, leze to do peněz, menší výběr příchutí, ne vždy dobré složení)

Rostlinné jogurty se už dnes dají koupit na mnoha místech. Ne vždy je jejich složení ideální. A ty kvalitnější jsou sice výborné, jsou ale taky hned snězené, leze to občas do peněz nebo ne vždy k nim máme přístup.

A co kdybych vám řekla, že si rostlinné jogurty a kefíry můžete vyrobit doma!
Ze základních surovin - ořechů, semínek i obilovin (a luštěnin také).
A dokonce i BEZ KUPOVANÝCH PROBIOTIK (kapslí či prášku) i bez různých speciálních udělátek tipu jogurtovač.
Na míru svým chuťovým buňkám a v kombinacích, které jen tak v obchodě nekoupíte.

HRAVĚ A JEDNODUŠE!

 

V online workshopu ROSTLINNÉ JOGURTY A KEFÍRY vás celým procesem ráda provedu.

Naučíte se:

  • vyrobit a udržovat vlastní domácí probiotika na výrobu rostlinných jogurtů i kefírů
  • jak správně připravit suroviny, aby byly pro na tělo lépe stravitelné a využitelné (abychom z toho získali co nejvíce živin)
  • využívat základní suroviny (obiloviny, ořechy a semínka) ve své kuchyni levně a chytře
  • tvořit výborné rostlinné jogurty a kefíry, po kterých se budete zalizovat
  • nové způsoby a nápady, jak je servírovat a používat v kuchyni

Tvořit budeme ze základní surovin (ořechů, semínek a obilovin), které dnes koupíte snad už v každém supermarketu.

Bez lepku, bez bílého cukru, aditiv i živočišných produktů (tedy i bez laktózy či kaseinu).

 

Cena workshopu: 1200 Kč/ 46 EUR


Pro účastníky ze zahraničí je možné platit v EUR, stačí si vpravo nahoře přepnout měnu z CZK na EUR.

Přihlašovat se můžete do 20.3.2023 (včetně).

Jedná se o online produkt, neplatíte tedy poštovné. Při objednávání v sekci doprava zvolte 'Ebook, kurzy - doprava zdarma'.