Milí zákazníci, pletené a háčkované objednávky na přání přijímáme do konce listopadu 2020. Je to proto, abychom je stihli včas a s přehledem vyřídit a vy je tak měli do Vánoc doma. V prosinci budou k dispozici pouze produkty, které jsou skladem. Děkujeme a přejeme krásné dny!
 

Hravě rostlinně: jogurty, sýry, pudinky a pomazánky

 

Pro všechny, kteří se chtějí unášet na rostlinné vlně.

Lahodné dobroty s použitím základních surovin (ořechy, semínka, luštěniny a obiloviny), bez živočišných produktů.

 

Dostupnost Momentálně nedostupné
750 Kč
Značka My ❤︎ Greenovi
Webová stránka značky mygreenovi.cz
Kategorie Online kurzy
 

Online kurz HRAVĚ ROSTLINNĚ: JOGURTY, SÝRY, PUDINKY A POMAZÁNKY

Některé změny v životě se nedělají lehce. Ty stravovací jsou jedny z nich.
Zvyk je železná košile a vytvořit si nové návyky chvíli trvá.
Ať už přecházíte na rostlinnou stravu, ať už jste se rozhodli pro dočasné odhlečení nebo jen hledáte inspiraci, jste tu SPRÁVNĚ!

Představuji vám 14-denní kurz, kde si osvojíte základní techniky a dovednosti, jak si doma vyrobit
jogurty, mléka, sýry, pomazánky i pudinky bez laktózy a bez jakýchkoli živočišných produktů.
Naučím vás, jak se dá kouzlit se základními surovinami a proměnit je v dobroty, které vás oslní!

Náš základ budou tvořit ořechy, semínka, luštěniny a obilovin.
Pojďme si společně vyrobit čokoládový pudink, bochánek sýra nebo ovesný kefír.
Chcete se naučit vyrábět domácí tofu?

Naučíte se:

  • vyrábět rostlinné jogurty, mléka, kefíry, vše bez živočišných produktů (bez laktózy a bez mléčné bílkoviny)
  • vyrábět rostlinné sýry různých konzistencí
  • vykouzlit znamenité pudinky či krémy, po kterých se budou všichni olizovat
  • využívat v kuchyni širokou paletu základních surovin – ořechy, semínka, luštěniny a obiloviny
  • proniknete do tajů klíčení i kvašení
  • jak to vše prakticky využít v kuchyni

 

PRO KOHO JE KURZ URČENÝ:

  • pro vegany, vegetariány i masožravce
  • pro ty, co chtějí odlehčit svému jídleníčku
  • pro všechny, kteří se potýkají s intolerancí laktózy nebo jim některé další složky živočišné stravy nedělají dobře
  • pro všechny, co rádi zkouší nové věci a nebojí se experimentovat
  • pro vášnivé kuchtíky, kteří se chtějí posunout ve svém kulinářském umění 
  • pro všechny, kteří hledají inspiraci a nové obzory
  • pro ty, co chtějí vzít zdraví do svých rukou

 

NA CO SE MŮŽETE V KURZU TĚŠIT:

  • návody a postupy na rostlinná mléka, jogurty a kefíry

  • na rostlinné sýry různých konzistencí

  • tipy na pomazánky, kterými ozvláštníte kdejaký chleba či housku

  • pudinky (či krémy), díky kterým vykouzlíte delikátní dezerty a svačiny nejen pro návštěvy

  • spoustu skvělých BONUSOVÝCH receptů

  • mou podporu po celou dobu kurzu

  • možnost zeptat se k tématu na vše, co vás zajímá

  • na kopu inspirace a tipů, které obohatí váš život zase na jiné úrovni

 

Informace o kurzu

  • termín kurzu: 23.11. - 6.12.2020 

  • bude probíhat v uzavřené Facebookové skupině

  • moje aktivní podpora po celou dobu kurzu (14 dní)

  • veškeré informace jsou přehledně rozděleny pro snadnější vyhledávání a orientaci

  • součástí je materiál ve formě PDF (formát A4), který vám zůstane a budete se moci k němu kdykoli vrátit

  • kurz probíhá psanou formou doplněnou o instruktážní videa a fotky

  • vedení kurzu je takové, aby jej zvládl i úplný začatečník

  • ráda vás podpořím a pomůžu tam, kde to bude potřeba

Přihlašování už skončilo.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.